long-banner-oilsteelauto

Autohoogwerkers

Autohoogwerkers (0)

Children categories

Snake knikarm autohoogwerkers (10-27m)

Snake knikarm autohoogwerkers (10-27m) (6)

Snake compact serie

De Snake Compact is de meest compacte autohoogwerkers in zijn klasse. DE KLEINSTE TER WERELD en uitgevoerd met een dubbele pantograaf waardoor u een vertikale beweging van boven naar beneden kunt maken. De Snake 2010 Compact (20m werkhoogte met 220kg basketcapaciteit) heeft een transport hoogte van slechts 2,4 m. en een lengte van 5,79 m. Hoogwerkers uit de Snake serie kunnen worden vervoerd met een B-rijbewijs.

Snake smart serie

De Snake smart is een serie kniktelescoop autohoogwerkers die zijn geïnstalleerd op een GVW van maximaal 3,5 ton. De smart blinkt uit door het enorme zijwaarts bereik en de volledig hydraulische bediening,

View items...
Scorpion telescoop autohoogwerkers (11-20M)

Scorpion telescoop autohoogwerkers (11-20M) (5)

  • Autohoogwerkers met telescoop arm
  • Te berijden met rijbewijs B
  • Bijzonder geschikt voor werkzaamheden langs de straat

De Scorpion is een serie van hoogwerkers die zijn geïnstalleerd op een GVW van minimaal 3,5 ton, uitgerust met een telescoop arm die een maximale werkhoogte van 20 meter kan bereiken.

Deze Scorpion serie hoogwerkers verschillen van concurrerende producten in de gereduceerde afmetingen en unieke instellingssnelheid. De hoogwerkers uit deze serie zijn bijvoorbeeld in het bijzonder geschikt voor het verrichten van werkzaamheden aan lantaarnpalen bij wegen. Hoogwerkers uit de Scorpion serie kunnen worden vervoerd met een B-rijbewijs.

 

View items...
Eagle (S) truckhoogwerkers (28-62m)

Eagle (S) truckhoogwerkers (28-62m) (0)

  • Truckhoogwerkers met telescooparm en jib.
  • Werkhoogtes tot 62 meter
  • Zeer groot zijdelings werkbereik: max 32 meter
  • Uitgerust met audio/video communicatie systeem
  • Diverse uitvoeringen met 360 graden basket rotatie

Eagle serie

Deze serie is een serie hoogwerkers gemonteerd op een truck, met telescoop arm en een jib. Deze truckhoogwerker is capabel om werkhoogtes tot 62 meter te bereiken met een zijdelings bereik tot 32 meter. De Eagle S heeft 2 uitschuifbare jibs die tot extreme hoogte kunnen werken. Een belangrijke technische innovatie is bijvoorbeeld de geavan jib; hiermee kan de operator werk verrichten onder spanten met een maximale veiligheid. De Eagle S heeft daarnaast een nieuw aluminium platform dat dezelfde kracht en laadcapaciteit garandeert als een stalen platform.

Eagle S-serie

Hoogwerkers uit de Eagle S serie zullen worden uitgerust met het nieuwe Live Work System. Dit ultra-moderne telecommunicatie systeem combineert een audio/video systeem en een verwijderbare camera met behulp van een antenne en een audiovisueel systeem op de grond. De operator op de hoogwerker kan op deze manier communiceren met een collega op de grond met behulp van realtime beelden. Daarnaast is het mogelijk om deze beelden te sturen naar medewerkers op het kantoor om iets te tonen op de werklocatie of om assistentie in te roepen bij een bepaalde opdracht. Met het Live Work System heeft u altijd zicht op het werk op locatie.

View items...

gebruikt

over-ons

offerte

contact